(despre) ce pretuiesc, sustin si promovez

Posted on

Am proiectat (dupa o reteta originala) cursul DOX pentru a sustine performanta de varf intr-un domeniu valoros pentru tine.

Pentru mine domeniul sau activitatea nu au importanta (Cu conditia sa nu fie ceva ilegal. Wink!). Conteaza dorinta ta de a-ti implini potentialul si, evident, disponibilitatea de a munci serios in aceasta directie. Conteaza sa nu vrei sa faci lucruri de mantuiala, sa nu crezi ca se poate si asa si sa te temi de mediocritate.

Astfel devenim prieteni, probabil pentru cativa ani.

Eu iti  pun la dispozitie instrumente (psihologice) care, folosite cu discernamant, te pot ajuta sa devii cel mai bun bucatar care poti deveni (daca iti doresti asta), sau cel mai bun inginer IT, sau cel mai bun parinte care poti fi sau o specialista de top in psihologie.

Dar, desi rezultatele sunt importante, fireste, sustin ideea ca altceva este implinitor, anume procesul care conduce la rezultate. Toata experienta mea (plus a altora) ma invata ca actul de  a te darui unei activitati alese de tine si decizia de a pune suflet in ceea ce faci sunt puternic asociate cu ceva ce am putea numi, spontan, „fericire”.

Da, detin o cheie a fericirii si sunt foarte dornic sa te impulsionez sa o invarti in broasca, pentru a intra intr-o lume noua, alcatuita din oameni speciali (care merg rar la Mall).

Lucrez cu putini studenti tocmai pentru ca vreau sa acord atentie fiecaruia. (De aceea accesul la DOX e precedat de un examen de admitere. Nesuferit.) Si solicit sacrificii deoarece nimic valoros nu poate fi obtinut fara a iesi din zona de confort.

Te invit sa pui stacheta sus si apoi si mai sus. E dificil. Totusi, cum altfel ai putea simti ca in corpul si mintea ta vibreaza ceva puternic iar abilitatile si motivatia ta sunt concentrate in directia a ceva in care crezi cu adevarat?

Prin urmare, daca rezonezi cu ideile de mai sus, daca vrei mai mult decat sa te tarasti de la o zi la alta (intr-un Mini sau BMW), imi poti scrie. (In caz contrar nu merita sa-ti pierzi timpul cu mine. Si nici invers.) Ai putea deveni student(a) DOX. (Da, in 2016, pentru ca pentru acest an toate locurile au fost ocupate.)

Te voi antrena, un timp, si apoi iti vei lua zborul. Spre inaltimi.