crazy (and wonderful) people

Posted on

La TIF (cursul THINKING IS FUN) exista o studenta cu un comportament scandalos. Detine in proprietate (pentru mult timp) un copilas pe nume Alexandru. (Un bebelus. De altfel, Alexandru a devenit, fiind prezent la un curs, cel mai tanar participant din istoria cursurilor mele. A privit cu calm toate exercitiile fizice pe care le-am propus membrilor grupului dar nu a dorit sa realizeze niciunul. Ma rog, generatia actuala…)

Despre respectiva studenta (mama lui Alex) am aflat ca petrece mult timp in afara casei, impreuna cu adorabila vietate, dar fara carucior.

De exemplu, recent a facut 11.000 de pasi (masurati in mod obiectiv) cu Alex in brate. Nu are nicio semnificatie acest numar pentru tine? Afla, in acest caz, ca americanul mediu adult face in jur de 5.000 de pasi (cel mult) zilnic. Fara sa aiba nimic in brate!

Este aceasta femeie nebuna? Sau, dimpotriva, ofera un model de comportament sanatos?

PS Ne aflam pe o planeta pe care acceleratia gravitationala este 9,81. Inmulteste asta cu masa ta si vei obtine greutatea care actioneaza continuu. Ce crezi, este o idee buna (sau geniala, wink!) sa te obisnuiesti cu ea inca de mic?